Getting sporadic but frequent slow page loads - Corvette Forum : DigitalCorvettes.com Corvette Forums
 
 
Go Back   Corvette Forum : DigitalCorvettes.com Corvette Forums > Other Discussions/Topics > DigitalCorvettes.com Site Help & Guidelines
Register Forums Garage Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance Advertise

Notices

DigitalCorvettes.com Site Help & Guidelines Need help? Post your questions about digitalcorvettes.com here.

Shops/Tuners
Custom Image Corvettes
A&A Corvette
Corvette tuner

Interior
Corvette aftermarket products

Insurance



Parts & Products
Race Ramps
Edelbrock
ATI/Procharger
Corvetteguys.com
Melrose Motorsports
Parts Taxi
Airaid
Pfadt Racing
Madvette Motorsports
Hi-tech Custom Concepts
Corvette Garage
Corvette Parts and Accessories
Corvette Car Care Products
Corvette HID

Tracks/Schools
Bob Bondurant School of High Performance Driving
Corvette driving school

Wheels/Tires
Cray Wheels

Services
BADWERKS.com
Reply
 
Thread Tools
Old 11-01-2016, 01:56 PM   #1
ArKay99
 
ArKay99's Avatar
 
Posts: 12,409
Member #43955
Member since: Mar 2006
Location: Cape Coral, FL, USA

My Corvette(s)
1999 FRC

Thanks: 488
Thanked 678 Times in 476 Posts
Getting sporadic but frequent slow page loads

This started this morning. In the News Room, at the bottom of the page I get:

Waiting for bcbb.rubiconproject.com

Most of the time I get no content displayed, just the containers. If I refresh the screen, sometimes it will take a few seconds on this and display content but will still display for quite a while at the bottom. I also get the spinning 'waiting' thingy in the top left above menu area,

I also just recently got this from going into the New Room from a differnt page here on DC.

-https://ads.superawesome.tv/v2/video/impression?placement=32798&creative=3676 7&line_item=34218&sdkVersion=unknown_vas tdirect&rnd=5620893https://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=complete&placement=32798& creative=36767&line_item=34218&sdkVersio n=unknown_vastdirect&rnd=5053935https://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=firstQuartile&placement=3 2798&creative=36767&line_item=34218&sdkV ersion=unknown_vastdirect&rnd=5808262htt ps://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=midpoint&placement=32798& creative=36767&line_item=34218&sdkVersio n=unknown_vastdirect&rnd=9771647https://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=mute&placement=32798&crea tive=36767&line_item=34218&sdkVersion=un known_vastdirect&rnd=3630093https://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=pause&placement=32798&cre ative=36767&line_item=34218&sdkVersion=u nknown_vastdirect&rnd=9186406https://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=start&placement=32798&cre ative=36767&line_item=34218&sdkVersion=u nknown_vastdirect&rnd=7599779https://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=thirdQuartile&placement=3 2798&creative=36767&line_item=34218&sdkV ersion=unknown_vastdirect&rnd=1510213htt ps://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=unmute&placement=32798&cr eative=36767&line_item=34218&sdkVersion= unknown_vastdirect&rnd=1170104

I added the leading dash so the output wouldn't form into a url automatically.

It was superimposed over the content, centered and in the top third of the page.

I'm not experiencing this on any other site as of today.

Is it my system, or something with the ad server?
ArKay99 is offline   Reply w/quote Quick reply to this message
Extreme taxation, excessive controls, oppressive government competition with business, frustrated minorities and forgotten Americans are not the products of free enterprise. They are the residue of centralized bureaucracy, of government by a self-anointed elite. - Ronald Reagan
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-02-2016, 11:10 AM   #2
Administrator
DC Crew
 
Administrator's Avatar
 
Posts: 331
Member #219
Member since: Feb 2003
Location: Digitalcorvettes.com headquarters!

My Corvette(s)
A fast one!

Thanks: 33
Thanked 40 Times in 30 Posts
Quote:
Originally Posted by ArKay99 View Post
This started this morning. In the News Room, at the bottom of the page I get:

Waiting for bcbb.rubiconproject.com

Most of the time I get no content displayed, just the containers. If I refresh the screen, sometimes it will take a few seconds on this and display content but will still display for quite a while at the bottom. I also get the spinning 'waiting' thingy in the top left above menu area,

I also just recently got this from going into the New Room from a differnt page here on DC.

-https://ads.superawesome.tv/v2/video/impression?placement=32798&creative=3676 7&line_item=34218&sdkVersion=unknown_vas tdirect&rnd=5620893https://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=complete&placement=32798& creative=36767&line_item=34218&sdkVersio n=unknown_vastdirect&rnd=5053935https://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=firstQuartile&placement=3 2798&creative=36767&line_item=34218&sdkV ersion=unknown_vastdirect&rnd=5808262htt ps://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=midpoint&placement=32798& creative=36767&line_item=34218&sdkVersio n=unknown_vastdirect&rnd=9771647https://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=mute&placement=32798&crea tive=36767&line_item=34218&sdkVersion=un known_vastdirect&rnd=3630093https://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=pause&placement=32798&cre ative=36767&line_item=34218&sdkVersion=u nknown_vastdirect&rnd=9186406https://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=start&placement=32798&cre ative=36767&line_item=34218&sdkVersion=u nknown_vastdirect&rnd=7599779https://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=thirdQuartile&placement=3 2798&creative=36767&line_item=34218&sdkV ersion=unknown_vastdirect&rnd=1510213htt ps://ads.superawesome.tv/v2/video/tracking?event=unmute&placement=32798&cr eative=36767&line_item=34218&sdkVersion= unknown_vastdirect&rnd=1170104

I added the leading dash so the output wouldn't form into a url automatically.

It was superimposed over the content, centered and in the top third of the page.

I'm not experiencing this on any other site as of today.

Is it my system, or something with the ad server?
Hey there,

I am unable to see this from my end. I jumped around the news room section without any luck.
That is from the ad server, though I am not seeing what you mentioned in Chrome on Windows 10.
What browser are you using? Also can you please provide a screen cap of the above superimposed over the content you mentioned?

Any and all information you can provide us will help.

Richard.
Administrator is offline   Reply w/quote Quick reply to this message
We'd love your feedback on how we can enhance your Corvette experience here. E-mail [email protected]
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Corvette Forum : DigitalCorvettes.com Corvette Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name (12 CHARACTERS MAXIMUM), your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
City / State / Country?
Where you live
What kind of Corvette(s) do you own?
This field is not required.
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -6. The time now is 03:35 PM.




Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
2003-2011, DigitalCorvettes.com - All Rights Reserved