Corvette Forum : DigitalCorvettes.com Corvette Forums banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
427 Posts
Discussion Starter #1
So, I was driving my '07 'vette and my car beeped at me and said I had low fuel. I could swear that I had plenty of gas, so I filled her up with some premium love. After starting her up, I still got the zero gas and the service fuel system flashed on the DIC. Anybody had this problem? Looks like she's going into the shop tomorrow :(
 

·
Registered
Joined
·
109 Posts
neveer a problem on mine trhough 11,000 miles now. suggest you run it to the dealer and have it checked out.
 

·
Registered
Joined
·
293 Posts
So, I was driving my '07 'vette and my car beeped at me and said I had low fuel. I could swear that I had plenty of gas, so I filled her up with some premium love. After starting her up, I still got the zero gas and the service fuel system flashed on the DIC. Anybody had this problem? Looks like she's going into the shop tomorrow
Earlier years have reported similar problems, and now fixed through software upgrade. You should check with your dealer.
 

·
Registered
Joined
·
939 Posts
How'd it go at the shop? Get 'er all fixed up?
 

·
Registered
Joined
·
27 Posts
Fuel pump between tanks

There are two tanks, left and right. The system pumps from one to the other to equalize between the two. When a sensor goes bad in either tank or debris corrupts the pump from one side to the other, the DIC stores a code which lights the light. Flushing the tanks usually takes care of it, easier said than done. After flushing use your scan tool to check for code , if not current erase the stored code. If you're still under warranty, it's probably covered if this happens early.
Good luck,
Ringding
 
1 - 6 of 6 Posts
Top